MT PJT

MARTINTOOLS

MT PJT

MT PJT on ylivoimaisesti paras lisätyökalu pään yläpuolella tapahtuvaan poraamiseen. Universaali kiinnitysmekanismi sopii useimpiin porakoneisiin. MT PJT on kaikkein suorituskykyisin ja tuloksia tuottavin työkalu omalla alueellaan.

Käytä sitä asentaessasi kiila-ankkureita, solmiessasi metalliankkureita, betoniruuveja ja moniin muihin eri poraustarpeisiin turvallisesti maasta käsin. MT PJT teleskooppi työkalu on suositeltu pään yläpuolella tapahtuvaan poraamiseen.

MT PJT

Lisätietoa

Korkeuden säätöä pystyy tekemään portaattomasti – säädä korkeus sopivaksi jalkapaneelin avulla helpottaaksesi käsiesi ja selkäsi kuormitusta. Tämä on täydellinen työkalu laajoihin kattotöihin. 

Tämän työkalun avulla siirryt vaivattomasti seuraavaan porauskohtaan. 

Kiinnitysmekanismin paino 1,2kg, tanko 1,5kg ja jalkapaneeli 1,5kg eli yhteensä vain 4,2kg.

Universaali kiinnitysmekanismi sopii useimpiin markkinoilla oleviin D kahvaisiin, L muotoisiin, pistooliotteellisiin ja johdottomiin poriin esimerkiksi: Dewalt, Hitachi, Makita, Milwaukee, Bosh, Hilti jne. Tämä on täydellinen tuote paikkoihin, joihin ei pääse henkilönostimilla.

Tuote lisää työturvallisuutta, koska työn voi tehdä lattiatasosta. Tämän teleskooppivarren avulla poraat helposti 4 metrin korkeuteen ilman muita apuvälineitä. Vakautta poraamiseen saat “hands free” mekanismin avulla joka käynnistää porauksen saadessaan paineellisen kosketuksen kattoon ja poraaminen sammuu kun paine hellittää. 

MT PJT

Asenna tuotteeseen sopiva iskuporakone tukevasti satulaan kuvien mukaisesti.